VY med ekstratog til Cupfinalen

Lørdag 20. mai møtes Brann og Lillestrøm til utsatt cupfinale på Ullevål. Det ventes mye folk, og derfor har VY satt opp ekstratog fra Bergen til Oslo, med retiur samme dag. Det er viktig å få folk over fjellet til hovedstaden slik at de kan heie frem heltene sine sier VY.

 – Vy ønsker å gjøre det enkelt å velge miljøvennlig transport, fremfor bil og fly. Derfor så vi det som helt naturlig å sette opp ekstra tog I forbindelse med cupfinalen, sier Linn Therese Blindheim, leder for kunde og produktutvikling I Vy tog vest.

Cupfinalen sammenfaller med langfri på grunn av 17. mai og Kristi Himmelfartsdag, og de ordinære togene på Bergensbanen var nesten fullbooket før det ble kjent at Brann kom videre.

Supporter? Sjekk John Brungots hysteriske supportertolkninger:

https://www.eurosport.no/fotball/den-12.-mann-se-john-brungots-hysteriske-supporterkarakterer_vid1471603/video.shtml

Tilrettelagt for feiring fra morgen til kveld

Over fjellet for å se fotball? Bergensbanen klar for fotballfansen Foto: VY

Vy setter opp en ekstra avgang fra Bergen kl. 06.00 lørdag morgen, med ankomst i Oslo kl.12.45, og toget returnerer til Bergen igjen om kvelden kl. 23.03, med ankomst søndag morgen kl. 06.27. Disse togene stopper kun i Arna, på Voss, Myrdal, Geilo og Gol, mens Bergensbanens ordinære avganger følger det vanlige stoppmønsteret.

– Med disse avgangene rekker folk marsjen opp til stadion før kampen, og en god feiring i etterkant. Vi må jo dimensjonere for seier, ikke sant Brann fans? Dette er også et godt tilbud og alternativ for de som ikke har anledning til å overnatte i hovedstaden, avslutter Blindheim.

 Å reklamere med egen fest-vogn blir vel å ta litt for hardt i, men det finnes café på toget som serverer et godt utvalg av mat og drikke. Nattmat på vei hjem, er jo ikke et ukjent behov.

Avgangene kommer snart for salg, og kan bestilles på samme måte som øvrige avganger på vy.no eller i Vy-appen. Det er selvsagt lov å bestille billett selv om du ikke skal på fotballkamp. Det kan jo bli en stemningsfull togtur selv om du ikke har billett til selve kampen. Kan jo bli litt som å være lekeruss i en mai full av feiringer og langhelger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Dovrebanen – Det er klart for «det store løftet»

Mandag 29. april begynner gigantløftene for å få bruelementene på plass ved Randklev bru. Da åpnes duken på det kjempestore verkstedteltet som har gjort det mulig å reparere selve brukonstruksjonene like ved elvekanten. En operasjon som har spart Bane NOR og alle involverte entreprenører for mye tid og penger. –Det nærmer seg gjenåpning av Randklev […]

Les mer

SJ ansatte stiller med eventyrtog for kreftsyke barn

SJ-ansatte har laget en frivillig organisasjon som har til hensikt å drive veldedighet hvor toget spiller en viktig rolle. 1. juni går første tur med «Eventyrtoget» til Namsskogan familiepark i samarbeid med barnekreftforeningen i Trøndelag. Initiativtager er lokfører Martin Hunstad Hagen i SJ. Da vi ringte, stod bleieskiftarbeider og småbarnsfaren klar til en økt med […]

Les mer

De ansatte tar grep – prosjekt som skal forbedre Sørlandsbanen

Go-Ahead har lenge kjent på at avvikene langs Sørlandsbanen ble tøffe å takle. Da spurte ledelsen de ansatte som hver dag kjenner utfordringene på kroppen om innspill. Dette resulterte i en liste på 150 forslag til forbedringer. Nå etterlyser Go-Ahead større involvering fra Bane NOR som har fått listen oversendt. Flere av forslagene er også […]

Les mer