VY med ekstratog til Cupfinalen

Lørdag 20. mai møtes Brann og Lillestrøm til utsatt cupfinale på Ullevål. Det ventes mye folk, og derfor har VY satt opp ekstratog fra Bergen til Oslo, med retiur samme dag. Det er viktig å få folk over fjellet til hovedstaden slik at de kan heie frem heltene sine sier VY.

 – Vy ønsker å gjøre det enkelt å velge miljøvennlig transport, fremfor bil og fly. Derfor så vi det som helt naturlig å sette opp ekstra tog I forbindelse med cupfinalen, sier Linn Therese Blindheim, leder for kunde og produktutvikling I Vy tog vest.

Cupfinalen sammenfaller med langfri på grunn av 17. mai og Kristi Himmelfartsdag, og de ordinære togene på Bergensbanen var nesten fullbooket før det ble kjent at Brann kom videre.

Supporter? Sjekk John Brungots hysteriske supportertolkninger:

https://www.eurosport.no/fotball/den-12.-mann-se-john-brungots-hysteriske-supporterkarakterer_vid1471603/video.shtml

Tilrettelagt for feiring fra morgen til kveld

Over fjellet for å se fotball? Bergensbanen klar for fotballfansen Foto: VY

Vy setter opp en ekstra avgang fra Bergen kl. 06.00 lørdag morgen, med ankomst i Oslo kl.12.45, og toget returnerer til Bergen igjen om kvelden kl. 23.03, med ankomst søndag morgen kl. 06.27. Disse togene stopper kun i Arna, på Voss, Myrdal, Geilo og Gol, mens Bergensbanens ordinære avganger følger det vanlige stoppmønsteret.

– Med disse avgangene rekker folk marsjen opp til stadion før kampen, og en god feiring i etterkant. Vi må jo dimensjonere for seier, ikke sant Brann fans? Dette er også et godt tilbud og alternativ for de som ikke har anledning til å overnatte i hovedstaden, avslutter Blindheim.

 Å reklamere med egen fest-vogn blir vel å ta litt for hardt i, men det finnes café på toget som serverer et godt utvalg av mat og drikke. Nattmat på vei hjem, er jo ikke et ukjent behov.

Avgangene kommer snart for salg, og kan bestilles på samme måte som øvrige avganger på vy.no eller i Vy-appen. Det er selvsagt lov å bestille billett selv om du ikke skal på fotballkamp. Det kan jo bli en stemningsfull togtur selv om du ikke har billett til selve kampen. Kan jo bli litt som å være lekeruss i en mai full av feiringer og langhelger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Nytt nettverk skal samle kunnskap om vedlikehold på jernbanen

 I forrige uke ble et nytt innovasjonsnettverk startet i regi av Jernbanedirektoratet. Nettverket skal fokusere på innovativt vedlikehold, og er åpent for personer som kan bidra tverrfaglig med nye tanker og innspill om bedring av tog og infrastruktur. Målet med arbeidet er ganske klart. Å øke innovasjon og teknologiutvikling på jernbanen ved å bygge relasjoner, […]

Les mer

Brygger opp til bråk om nye tog til Rørosbanen

Makan til arroganse mener FrP`s Tor Andre` Johnsen om svaret Jernbanedirektoratet har gitt til NRK etter at et enstemmig storting vedtok at det snarest mulig skulle kjøpes fire nye tog til Rørosbanen. Nå sier altså Jernbanedirektoratet at dette ikke kan skaffes før om syv år. Sånt blir det bråk av. –Nå har vi et enstemmig […]

Les mer

Svenskene med store ambisjoner i ny rapport – Jernbanedirektører følger opp med å si at «Sånn løfter vi jernbanen på under 10 år»

Det foregår en intens debatt i Sverige rundt det store «Jernbaneløftet». Initiativetet «Omtag Svensk Järnväg» la denne uken frem en rapport som blant annet kom med konkrete forslag for hvordan den svenske jernbanen kunne optimaliseres på bare 10 år. Direktørene i henholdsvis SJ AB og Green Cargo følger opp med full støtte til forslagene i […]

Les mer