Togsitater fra kjente folk

Mange mener mye om tog. Tog24 har gjort et lite dykk i kjente folks mer og mindre innsiktsfulle og underholdende sitater om tog. Alle er oversatt fra engelsk, ja også Jo Nesbøs sitat stod på en liste over 50 sitater hentet fra en internasjonal samling. Les og nyt. 

–Jeg er på reise mesteparten av tiden. Jeg skriver på flyplasser, tog, og hotellrom. Jeg kan skrive hvor som helst.»

 Jo Nesbø

–Å reise med tog er å se naturen og mennesker, byer og kirker, og elver, faktisk – å se selve livet.

 Agatha Christie

–Togene er som tid og tidevann, stopper for ingen.

 Jules Verne

–Mange ganger tok jeg feil tog til rett sted.

 Paulo Cohelho

–Jeg reiser aldri uten dagboken min. Man skal alltid ha noe sensasjonelt å lese i på toget. Oscar Wilde

–Verken en klok mann eller en modig mann legger seg på historiens spor for å vente på at fremtidens tog skal kjøre over ham.

 Dwight D. Eisenhower

–Toget er en liten verden som beveger seg gjennom en større verden.

 Elisha Cooper

–Å lede er og inspirere mennesker rundt deg. Lederskap er å holde togene i gang slik at de kommer seg av gårde til rett tid.

Andy Dunn

–Vær som et tog: Gå i regnet, gå i solen, gå i stormen, gå i de mørke tunnelene!

Mehmet Murat Ildan

–Jeg liker tog. Jeg liker rytmen deres, og jeg liker friheten til å sette livets bekymringer på vent mens jeg reiser mellom to steder.

Anna Funder

–Landskapet endres, menneskene endres, behovene våre endres, men toget fortsetter å bevege seg. Livet er toget, ikke stasjonen.

Paulo Coelho

–Servere sover aldri, og heller ikke klimaanlegg under varme netter, og i Asias megabyer tar T-bane og elektriske tog bare en korte lur mellom midnatt og 05.00.

Vaclav Smil

–Togene var det bankende hjertet av graffitiscenen i New York.

Adam Mansbach

–Togene er vakre. De tar folk til steder de aldri har vært. De er raskere enn noen gang. Alle som jobber på tog vet at de har personlighet. De er som mennesker. De har sine egne mysterier.

Sam Starbuck

–Jeg tar mange tog, så jeg elsker å lese på toget. Jeg blir veldig irritert når det ikke er noen forsinkelser fordi jeg bare vil fortsette å lese og fullføre boken min.

Zoe Ball

–Jeg har gått glipp av mange tog i livet mitt, men det kommer alltid et til.

Lapo Elkann

Kilde: «Everyday Power

Hele lista på engelsk finner du her: https://everydaypower.com/train-quotes/

 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Nytt nettverk skal samle kunnskap om vedlikehold på jernbanen

 I forrige uke ble et nytt innovasjonsnettverk startet i regi av Jernbanedirektoratet. Nettverket skal fokusere på innovativt vedlikehold, og er åpent for personer som kan bidra tverrfaglig med nye tanker og innspill om bedring av tog og infrastruktur. Målet med arbeidet er ganske klart. Å øke innovasjon og teknologiutvikling på jernbanen ved å bygge relasjoner, […]

Les mer

Brygger opp til bråk om nye tog til Rørosbanen

Makan til arroganse mener FrP`s Tor Andre` Johnsen om svaret Jernbanedirektoratet har gitt til NRK etter at et enstemmig storting vedtok at det snarest mulig skulle kjøpes fire nye tog til Rørosbanen. Nå sier altså Jernbanedirektoratet at dette ikke kan skaffes før om syv år. Sånt blir det bråk av. –Nå har vi et enstemmig […]

Les mer

Svenskene med store ambisjoner i ny rapport – Jernbanedirektører følger opp med å si at «Sånn løfter vi jernbanen på under 10 år»

Det foregår en intens debatt i Sverige rundt det store «Jernbaneløftet». Initiativetet «Omtag Svensk Järnväg» la denne uken frem en rapport som blant annet kom med konkrete forslag for hvordan den svenske jernbanen kunne optimaliseres på bare 10 år. Direktørene i henholdsvis SJ AB og Green Cargo følger opp med full støtte til forslagene i […]

Les mer