Togsitater fra kjente folk

Mange mener mye om tog. Tog24 har gjort et lite dykk i kjente folks mer og mindre innsiktsfulle og underholdende sitater om tog. Alle er oversatt fra engelsk, ja også Jo Nesbøs sitat stod på en liste over 50 sitater hentet fra en internasjonal samling. Les og nyt. 

–Jeg er på reise mesteparten av tiden. Jeg skriver på flyplasser, tog, og hotellrom. Jeg kan skrive hvor som helst.»

 Jo Nesbø

–Å reise med tog er å se naturen og mennesker, byer og kirker, og elver, faktisk – å se selve livet.

 Agatha Christie

–Togene er som tid og tidevann, stopper for ingen.

 Jules Verne

–Mange ganger tok jeg feil tog til rett sted.

 Paulo Cohelho

–Jeg reiser aldri uten dagboken min. Man skal alltid ha noe sensasjonelt å lese i på toget. Oscar Wilde

–Verken en klok mann eller en modig mann legger seg på historiens spor for å vente på at fremtidens tog skal kjøre over ham.

 Dwight D. Eisenhower

–Toget er en liten verden som beveger seg gjennom en større verden.

 Elisha Cooper

–Å lede er og inspirere mennesker rundt deg. Lederskap er å holde togene i gang slik at de kommer seg av gårde til rett tid.

Andy Dunn

–Vær som et tog: Gå i regnet, gå i solen, gå i stormen, gå i de mørke tunnelene!

Mehmet Murat Ildan

–Jeg liker tog. Jeg liker rytmen deres, og jeg liker friheten til å sette livets bekymringer på vent mens jeg reiser mellom to steder.

Anna Funder

–Landskapet endres, menneskene endres, behovene våre endres, men toget fortsetter å bevege seg. Livet er toget, ikke stasjonen.

Paulo Coelho

–Servere sover aldri, og heller ikke klimaanlegg under varme netter, og i Asias megabyer tar T-bane og elektriske tog bare en korte lur mellom midnatt og 05.00.

Vaclav Smil

–Togene var det bankende hjertet av graffitiscenen i New York.

Adam Mansbach

–Togene er vakre. De tar folk til steder de aldri har vært. De er raskere enn noen gang. Alle som jobber på tog vet at de har personlighet. De er som mennesker. De har sine egne mysterier.

Sam Starbuck

–Jeg tar mange tog, så jeg elsker å lese på toget. Jeg blir veldig irritert når det ikke er noen forsinkelser fordi jeg bare vil fortsette å lese og fullføre boken min.

Zoe Ball

–Jeg har gått glipp av mange tog i livet mitt, men det kommer alltid et til.

Lapo Elkann

Kilde: «Everyday Power

Hele lista på engelsk finner du her: https://everydaypower.com/train-quotes/

 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

VY får slakt av kundene på «Trustpilot»

«Ubrukelige amatører»! Ingen kjære mor å kjøre tog på Østlandet. På det anerkjente omdømmestedet «Trustpilot» får VY kun en stjerne av 91 prosent av de som har vurdert togselskapet. Tre personer gir fem stjerner som er maks score. Om de er modige eller bare dumdristig, ja det kan vi jo la VY selv svare på. […]

Les mer

Full forvirring – utrullingen av prestisjeprosjektet ERTMS satt på vent

Fullt kaos rundt utrullingen av ERTMS. Prestisjeprosjektet som skulle gjøre Europeisk jernbane både sikrere, mer sømløs og raskere er utsatt på ubestemt tid. Underleverandørene klarer ikke å levere, og «sammenfallende utfordringer», er blant årsakene. Nå må vi legge helt nye planer, sier Bane NOR til tog24. Bane NOR var altså godt i gang med å […]

Les mer

De ti raskeste togtypene i 2024

Nå må flyene passe seg for togene går stadig raskere, og at verdens raskeste tog i 2024 er et flytog. Ja da blir sammenligningen enda mer aktuell. Nå har tog slått flere rekorder og toppen er så langt nådd med over 600 kilometer i timen. Det tar nok enda noen år før vi kan oppleve […]

Les mer