Snart smeller det – vil du være med og bygge ut jernbanen?

Velkommen til markedsdag for Østlands-området 30. mars reklamerer Bane NOR med på sine sider. Nå kan du melde deg på i kampen om å få være med på å bygge både skinner og stasjoner.

Bane NOR har flere kontrakter i østlandsområdet som skal ut på markedet i løpet av året som kommer. Prosjektdirektør Bettina Sandvin inviterer derfor til digital markedsdag for prosjektområde Utbygging Øst 30. mars.

–Vi har flere interessante prosjekter som trenger rådgiver eller entreprenør, og jeg gleder meg til å vise dem frem. Det gjelder prosjekter i Oslo-regionen, på Østfoldbanen og Kongsvingerbanen, og det er god variasjon i både størrelse og kompleksitet på prosjektene.

Mange prosjekter i og rundt Oslo, sier prosjektdirektør Bettina Sandvin.

Brynsbakken er et av områdene som skal ha entreprise. Illustrasjon Bane NOR

I prosjektet Retningsdrift Brynsbakken er rådgiveranskaffelse ute i markedet. På Grorud stasjon skal det bygges nytt ventespor, og det er forventet at rådgiveranskaffelse blir utlyst i andre kvartal i år. Det er også planer for universell utforming på de store stasjonene Asker, Skøyen, Nationaltheatret og Oslo S.  

–Universell utforming på fire store knutepunkt blir selvfølgelig en stor og viktig jobb. Derfor vil jeg gjøre oppmerksom på at dette er noe som er på gang. Men vi er på et så tidlig stadie av planleggingen at jeg ikke kan si noe om når arbeidene skal begynne. Jeg lover å holde markedet oppdatert, sier Sandvin.

Det skal også innføres nye togsett på lokaltoglinjene. Totalentreprise med samspill for oppgradering av åtte stasjoner på Hovedbanen og Østfoldbanen er ute i markedet, med frist for prekvalifisering 30. mars. Men det skal også utføres arbeider på stasjoner på Drammen- og Spikkestadbanen, og vi regner med å lyse ut rådgiverkontrakt i andre eller tredje kvartal.

Arbeidslaget hennes Betina Sandvin. Nå kan flere få være med å bygge ut norsk jernbane. Markedsdag 30. mars.

Kongsvingerbanen og Østfoldbanen. Flere enkeltdetaljer blir det selvsagt å få for den som stiller på markedsdagen.

–Når jeg ser på helheten, så synes jeg at det er mange interessante prosjekter, som bør passe både store og små rådgiverbedrifter og entreprenører. Vi kommer selvsagt til å informere markedet underveis om hver enkelt kontrakt, men 30. mars har man mulighet til å få en samlet presentasjon, så det er bare å sette av datoen og melde seg på hos oss!

Hele meldingen:

https://www.banenor.no/leverandor/aktuelt-for-leverandorer/velkommen-til-markedsdag-for-ostlandsomradet/

Bettina Sandvin forbereder en salve i Mosseløpet. Foto Bane NOR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Dovrebanen – Det er klart for «det store løftet»

Mandag 29. april begynner gigantløftene for å få bruelementene på plass ved Randklev bru. Da åpnes duken på det kjempestore verkstedteltet som har gjort det mulig å reparere selve brukonstruksjonene like ved elvekanten. En operasjon som har spart Bane NOR og alle involverte entreprenører for mye tid og penger. –Det nærmer seg gjenåpning av Randklev […]

Les mer

SJ ansatte stiller med eventyrtog for kreftsyke barn

SJ-ansatte har laget en frivillig organisasjon som har til hensikt å drive veldedighet hvor toget spiller en viktig rolle. 1. juni går første tur med «Eventyrtoget» til Namsskogan familiepark i samarbeid med barnekreftforeningen i Trøndelag. Initiativtager er lokfører Martin Hunstad Hagen i SJ. Da vi ringte, stod bleieskiftarbeider og småbarnsfaren klar til en økt med […]

Les mer

De ansatte tar grep – prosjekt som skal forbedre Sørlandsbanen

Go-Ahead har lenge kjent på at avvikene langs Sørlandsbanen ble tøffe å takle. Da spurte ledelsen de ansatte som hver dag kjenner utfordringene på kroppen om innspill. Dette resulterte i en liste på 150 forslag til forbedringer. Nå etterlyser Go-Ahead større involvering fra Bane NOR som har fått listen oversendt. Flere av forslagene er også […]

Les mer