Når går toget?

Bane NOR tilbyr nå alle å sette opp sin egen informasjonsskjerm hvor du kan få opp togtider og driftsinformasjon i sanntid i det området skjermen står eller brukes.

Bakgrunnen for at dette nå er blitt en realitet er at mange bedrifter har spurt om denne type service. Alt du behøver er en skjerm, og kunnskapen om hvordan dette lastes ned til din skjerm. Bane NOR har laget en egen nedlastningsløsning som gjør dette tilgjengelig ganske så enkelt, i følge en pressemelding fra Bane NOR.

Du kan gå inn på denne linken for å lære mer:

https://www.banenor.no/lag-din-egen-informasjonsskjerm/.

Her velger du ønsket stasjon og type visning. Du kan også velge om du ønsker å vise informasjons – og avviksmeldingene nederst på skjermen.

–Dette er først og fremst en tjeneste for virksomheter som ønsker å gi medarbeidere og besøkende en ekstra service ved å vise togavganger fra nærmeste togstasjon. Denne er allerede flittig i bruk av ansatte i Bane NOR og togselskapene. Løsningen er fremdeles under utvikling og mer funksjonalitet kommer, som blant annet anvisere og flere sider på stasjoner som har mange avganger, forteller Victor Hansen som er direktør for kunde – og trafik.

Flere brukergrupper

Du kan selv velge om du vil vise ankomst eller avgangstider. Dette kan være nyttig for skoler der mange elever tar toget til og fra skolen.

–Dette er en super løsning for bedrifter, restauranter, kafeer, hoteller, skoler, borettslag som ønsker å gi ansatte, gjester, elever, beboere informasjon om når togene fra nærmeste stasjon går.  Da vil man også få informasjon om eventuelle forsinkelser og avvik. Dette vil gjøre de reisende i stand til å ta gode valg for sin reise, må jeg løpe eller har jeg tid til en is på veien, sier Hansen

Sånn så vår skjerm ut i realtime klokken 09:36 fredag 14. juni. Infomasjonen som ligger nederst oppdateres kontinuerlig.
Skjermdump fra Bane NORs nye brukertilbud

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Norske Vy dropper mer nattogkjøring i Sverige – må få bedre betalt

Ifølge det svenske nettstedet Järnvägar.nu har norske Vy gitt opp å kjøre nattog nordover i Sverige. For lite økonomisk kompensasjon skal være en av grunnene. Nå må SJ inn å overta. Norske Vy har gitt fra seg nattogtilbudet mellom Stockholm og Umeå med begrunnelsen at pandemien slukket lyset for kundevekst, materiellet var for dårlig, og […]

Les mer

EM, allerede en suksess for den tyske jernbanen

Åttendelsfinalene er i gang, men allerede nå kan EM kalles en suksess for den tyske jernbanen. Over tre millioner passasjerer har reist med Deutsche Bahns Intercitytog den først uken av EM i fotball. Og i følge UEFAS offisielle samarbeidspartner Deutsche Bahn, så har aldri så mange tog vært satt inn for en stor internasjonal fotballturnering […]

Les mer

Rod Stewart -rockeikonet som både «seiler» og «railer»

Han er mest kjent for sangen «I am sailing», nå bruker magasiner og aviser tittelen «I am railing» når de skal omtale Rod Stewart. Nylig la han ut et bilde på Facebook hvor han hadde tatt med seg barnebarnet for å vise frem farfars store lidenskap ved siden av musikken. Bygging av modelljernbaner.  Ifølge Mail […]

Les mer