Nå kan du samle hotellpoeng når du reiser med toget

Det har vel ligget i luften. At togselskapene gjør som flyselskapene og følger opp sine kunder med lojalitetsprogram. Nå skal Go-Ahead samarbeide med hotellkjeden «Strawberry» om en slik ordning.

Nå er det ikke bare i lufta du får bonus-poeng når du reiser, men også på land. En skal jo ikke klandre eller sammenligne folks reisevaner men Go-Ahead mener de har en fordel i tillegg til flypassasjerer. Å reise med tog er vesentlig mer klimasmart. Som fordelskunde får du 1 poeng per krone du bruker på å reise med Sørlandsbanen mellom Oslo og Stavanger, eller det som på fagspråket heter linje 5. Du kan reise bare deler av strekningen og likevel oppnå poeng, og du kan bruke poengene på alle hotell tilknyttet Strawberry gruppen.

Alle fordeler kommer selvsagt med noen premisser. Reisen må gjennomføres, og ikke bare bestilles. Det betyr at du samler poeng først etter at reisen er gjennomført. Reisen må kjøpes gjennom Go-Aheads hjemmesider hvor du samtidig forplikter deg til et kundeforhold for å oppnå medlemsfordeler.

Fra v. Espen Kristiansen, og ordfører i Ordfører Kjetil Torp i Vegårshei, og kundeansvarlig Simen Lockert Rohde fra Go-Head, viser statssekretær Abel Cecilie Knibe Kroglund i samferdselsdepartementet hvordan vedlikeholdet på alle Sørtogene dette året skal gjennomgå et større vedlikeholdsarbeid. Foto: Frode Pedersen tog24

–Vi setter pris på våre lojale kunder og som eneste togselskap i Norge gir vi nå kundene mulighet til å tjene bonuspoeng på reiser med tog. Dette gjør vi sammen med vår samarbeidspartner Strawberry – så nå kan alle reiser med Go-Ahead på Sørlandsbanen bli til hotellnetter, leiebil eller andre morsomme ting man kan bruke bonuspoengene på, sier Espen Kristiansen, kommersiell direktør i Go-Ahead.

Alle Sørtogene gjennomgår i 2024 en omfattende oppgradering. Om bord på toget finner du blant annet en kafévogn som tilbyr et bredt utvalg i mat og drikke, samt en familievogn der det finnes godt med plass for barnevogner og et dedikert lekerom med underholdning.

–Vi i Strawberry er strålende fornøyd med det nylanserte samarbeidet med GoAhead. Med 2,7 millioner medlemmer er det viktig for oss å utvide lojalitetsprogrammet med partnere som er relevante for gjestene våre. Nå kan passasjerene på Sørlandsbanen tjene poeng som de kan bruke på hotellopplevelser over hele Norden, sier Håvard Hovdal i Strawwberry.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Dovrebanen – Det er klart for «det store løftet»

Mandag 29. april begynner gigantløftene for å få bruelementene på plass ved Randklev bru. Da åpnes duken på det kjempestore verkstedteltet som har gjort det mulig å reparere selve brukonstruksjonene like ved elvekanten. En operasjon som har spart Bane NOR og alle involverte entreprenører for mye tid og penger. –Det nærmer seg gjenåpning av Randklev […]

Les mer

SJ ansatte stiller med eventyrtog for kreftsyke barn

SJ-ansatte har laget en frivillig organisasjon som har til hensikt å drive veldedighet hvor toget spiller en viktig rolle. 1. juni går første tur med «Eventyrtoget» til Namsskogan familiepark i samarbeid med barnekreftforeningen i Trøndelag. Initiativtager er lokfører Martin Hunstad Hagen i SJ. Da vi ringte, stod bleieskiftarbeider og småbarnsfaren klar til en økt med […]

Les mer

De ansatte tar grep – prosjekt som skal forbedre Sørlandsbanen

Go-Ahead har lenge kjent på at avvikene langs Sørlandsbanen ble tøffe å takle. Da spurte ledelsen de ansatte som hver dag kjenner utfordringene på kroppen om innspill. Dette resulterte i en liste på 150 forslag til forbedringer. Nå etterlyser Go-Ahead større involvering fra Bane NOR som har fått listen oversendt. Flere av forslagene er også […]

Les mer