Flytoget kåret til Norges mest miljøvennlige transportalternativ

Sustainable Brand Index™ er Europas største uavhengige merkevarestudie om bærekraft, inkludert nesten 1600 merker fra 36 bransjer, foretatt blant 80 000 forbrukere i 8 land. Flytoget scoret høyest av de som ble vurdert fra transportsektoren i Norge.  

­–Vi takker igjen kundene våre for tilliten, og håper enda flere velger kollektivt og lar seg transportere miljøvennlig i fremtiden, sier Ida Marie Fottland, direktør for kommunikasjon og bærekraft i Flytoget.

Sustainable Brand Index™ rangerer årlig merker på bærekraft. Rangeringene viser hvordan merkevarer oppfattes på bærekraft av sine viktige interessenter. Dette er Norges mest bærekraftige merkevarer i 2023 ifølge norske forbrukere. Last ned den offisielle rapporten for tilgang til all nøkkelinnsikt og fullstendig rangering.

  1. Finn.no
  2. Posten
  3. Tine
  4. Flytoget

Andre togselskap på listen over de 20 beste var VY på en tiendeplass.

Merker velges årlig på tvers av en rekke sektorer, basert på et sett med uavhengige parametere. Parametre inkluderer: markedsandel på det respektive markedet, omsetning og generell merkekjennskap. Hensikten med disse kriteriene er å skape et utvalg som speiler merkene som forbrukerne møter i hverdagen. Merker kan ikke velge å bli inkludert eller ekskludert fra studien, og de årlige resultatene av Sustainable Brand Index™ er åpne for publikum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Nytt nettverk skal samle kunnskap om vedlikehold på jernbanen

 I forrige uke ble et nytt innovasjonsnettverk startet i regi av Jernbanedirektoratet. Nettverket skal fokusere på innovativt vedlikehold, og er åpent for personer som kan bidra tverrfaglig med nye tanker og innspill om bedring av tog og infrastruktur. Målet med arbeidet er ganske klart. Å øke innovasjon og teknologiutvikling på jernbanen ved å bygge relasjoner, […]

Les mer

Brygger opp til bråk om nye tog til Rørosbanen

Makan til arroganse mener FrP`s Tor Andre` Johnsen om svaret Jernbanedirektoratet har gitt til NRK etter at et enstemmig storting vedtok at det snarest mulig skulle kjøpes fire nye tog til Rørosbanen. Nå sier altså Jernbanedirektoratet at dette ikke kan skaffes før om syv år. Sånt blir det bråk av. –Nå har vi et enstemmig […]

Les mer

Svenskene med store ambisjoner i ny rapport – Jernbanedirektører følger opp med å si at «Sånn løfter vi jernbanen på under 10 år»

Det foregår en intens debatt i Sverige rundt det store «Jernbaneløftet». Initiativetet «Omtag Svensk Järnväg» la denne uken frem en rapport som blant annet kom med konkrete forslag for hvordan den svenske jernbanen kunne optimaliseres på bare 10 år. Direktørene i henholdsvis SJ AB og Green Cargo følger opp med full støtte til forslagene i […]

Les mer